Våra kunder

Street food med inspiration från New York och kvalitet från Norrland i enheter på ca 160-250 kvm totalyta i lägen med stora flöden utanför. Vi letar lägen i främst västra Sverige.

Danmarks ledande biltvättsaktör med över 60 enheter i Danmark letar idag lägen över hela sverige i kommuner med över 20 000 invånare. Planen är att etablera över 100 enheter i Sverige. Vi letar mark på 800-1500kvm.

Ett finskt bolag som växt i Sverige helt organiskt till 100 stationer men expansionen fortsätter och målet är att ha ca 30 stationer till. Carspect letar ytor på ca 150-250 kvm med 4.5 meter i takhöjd och en rullport för att enkelt kunna köra in bilar.

En autentisk ramenrestaurang med michelin kock som grundare där maten står i focus och all mat lagas från grunden.  Ytor på ca 120-180 kvm är idealiskt. Första enheten skall vara i Göteborg.

En holländsk optikkedja med focus på kunden och bra varumärken, det som gör dem unika är att du får 3 för 1. Enheter på ca 100-150 kvm totalyta. 

Den ledande yoghurtglass kedjan i sverige med 6 enheter idag men fortfarande expansiva. Vi letar enheter på minst 120 kvm och behöver vara i stora externa köpcentrum där kunden spenderar lite extra tid.

Ingenting är omöjligt hos JumpYard – studsa runt på massor av olika trampoliner, åk linbanan SkyRider, kör elektrisk gokart i flera våningar, klättra Clip ’N Climb och höghöjdsbana eller surfa inomhus i en surf pool. Önskemål på yta är från 2500 kvm upp till 10 000 kvm totalyta. Vi behöver ca 6,5 meter upp till takbjälke för att få in konceptet. 

Humana är marknadsledande i Norden inom personlig assistans, äldreomsorg och behandlingshem och har en stark värdegrund i engagemang, glädje och ansvar.

Er samarbetspartner för rätt läge!