Skip to content
Trevligt kontor med utsikt. Tenrep matchar fastighetsägare med rätt hyresgäst.

För fastighetsägare

Tenreps erbjudande till fastighetsägare är att matcha koncept till tillgängliga lokaler. Vi analyserar vakanta ytor och befintligt fastighetsbestånd samt jämför med de förfrågningar vi har, allt för att hitta bästa tänkbara lösning för båda parter. 

I vårt prospekt över varumärken som söker nya lokaler kan du som fastighetsägare hitta din nästa hyresgäst. Prospektet beställer du enkelt här nedanför. 

Våra tjänster för fastighetsägare

Beställ Tenreps senaste kundprospekt!

Vänligen ange ditt namn och mejladress för att ladda ner vårt kundprospekt.

Loading...
Analys av lägen och möjligheter

Vi går tillsammans med dig som fastighetsägare igenom vilka lokaler som finns tillgängliga för uthyrning. Vi ser över vilka möjliga varumärken som passar just era lokaler och analyserar flöden och läge i relation till de önskemål vi har från tänkbara hyresgäster.

Matchning fastighetsägare/hyresgäst 

Tack vare vår erfarenhet som hyresgästrådgivare har vi goda relationer med hyresgäster som söker specifika lägen för nyetablering, expansion och omlokalisering. Vår överblick, av hyresgästernas behov och efterfrågan samt fastighetsägarnas tillgång och önskemål, gör att vi kan matcha rätt fastighetsägare med rätt hyresgäst till rätt lokal. 

Er samarbetspartner för rätt läge!