Vi etablerar åt

För mer information om lokalkrav klicka på respektive logga, kontakta oss eller beställ vårt prospekt!

Eller prenumerera på vårt NYHETSBREV!

Råvara

Råvara fokuserar på att du ska känna dig fräsch och hälsosam genom vår snabba, näringsrika mat. Känslan efter måltiden ska vara ork och energi där ditt långsiktiga välmående är lika viktiga som smaken. Råvara erbjuder ett välbetänkt utbud med sushi, poké samt flera hälsorätter. Det behöver inte vara krångligt att vara hälsosam. Treat yourself. Well.

Five Guys Scandinavia

Five Guys är en globalt etablerad amerikansk hamburgerkedja som satsar på kvalité och färska råvaror. De serverar premium hamburgare och tillbehör i högsta klass med en enhetlig global meny för den bästa smakupplevelsegarantin.

I love Pizza

Bakom den familjedrivna I love Pizza finns, utöver passionen för maten och upplevelsen, gedigen erfarenhet av att driva restaurang. Arbetar för att vara kundens första val när det gäller kebab, pizza och sallader.

Tandläkarhuset

Tandläkarhuset ägs av NCPA Capital AB, de erbjuder avancerad vård, har lång erfarenhet samt expertis inom tandkirurgi och protetik. Deras målbild är att kunna sprida fler leenden för livet och ge deras kunder moderna samt högkvalitativa behandlingar.

Bastard Burgers

Svensk street food-kedja med inspiration från New York och kvalitet från Norrland.

Holy Kebab

På Holy Kebab tar de kebaben till en helt ny nivå med färska råvaror som ger kunden en helt ny smakupplevelse.

Spicy Hot

Spicy Hot lagar asiatisk mat från grunden med färska råvaror, en favorit bland gästerna.

Bytt Dekk

Bytt Dekk är en pionjär inom onlineförsäljning av däck har Byttdäck.com byggt upp ett starkt varumärke. Deras fokus på snabba leveranser och kundnöjdhet har hjälpt dem att behålla en ledande position på den norska marknaden för online-däckhandel.

Carspect

Finska Carspect är ett bilbesiktningsföretag som gärna växer vidare runt om i Sverige.

MER

MER har ett av Sveriges ledande publika nätverk av laddstationer. Laddstationerna passar alla laddbara bilar på marknaden.

Däckskiftarna

Däckskiftarna är en franchisekedja som erbjuder däckservice på anpassade platser och tider. Allt baserat på enkelhet, tillgänglighet och god service.

Werksta

Werksta är Skandinaviens ledande bilverkstads kedja med nära 100 verkstäder i Sverige, Finland och Norge. Bolagsgruppen sysselsätter över 1000 personer och omsätter ca 2,2 MDR SEK 2022.

Direkt Optik

Direkt Optik har 34 optikbutiker i Sverige, är en del av nexeye. Direkt Optik är en framgångsrik och ambitiös plattform av detaljhandelsföretag som idag består av tre prisvärda optiska varumärken.

Jump Yard

Trampolinparken Jumpyard erbjuder studsmattor, linbana, elektrisk gokart och höghöjdsbana för äventyrslystna barn och vuxna.

OKQ8 Sunday

OKQ8 SunDay erbjuder skräddarsydda solenergilösningar, energilagring i högsta kvalité och fungerar som en helhetslösning som energileverantör.

Hawaii Poké

Hawaii Poké grundades i Stockholm redan 2016 och har gjort poké bowls sedan dess till 100.000-tals gäster.
Våra ingredienser är noggrant utvalda, med ledorden färska råvaror, hälsosamt och gott. Våra smaker är unikt komponerade av riktiga kockar och allt detta levereras i en härlig Hawaiiansk atmosfär.

Prospekt

    Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå