Vi hjälper er med dessa tjänster

Etablering

Ska ert företag expandera är ni i behov av etableringshjälp? Behöver ni flytta till nytt läge/lokal? Behöver ni minska eller utöka er befintliga lokalyta? Vi hjälper er på bästa sätt med ert företags etableringar. Tenrep din etableringskonsult.

Avveckling

Behöver ni avveckla? Vi hjälper er med ert avvecklingsuppdrag som kan vara både omfattande och tidskrävande.

Hyresförhandling

På Tenrep arbetar vi aktivt med marknadsanalyser och har god kännedom om aktuella marknadshyror, ger det oss en stark position under förhandlingarna.

Administration hyresavtal

Vi tar hand om all administration av era hyresavtal för att underlätta er verksamhet och bevakar bland annat noggrant avtalsfrister.

Hyresjuridisk rådgivning

Våra rådgivningstjänster är kostnadseffektiva och syftar till att spara dig både tid och pengar. Vårt fanatiska och trygga team har gedigen erfarenhet av hyresjuridik. Tenrep erbjuder pålitlig och kvalificerad hyresjuridisk rådgivning för ditt företag.

Bygg & inredning

Tenrep hjälper er med både projekt och processer inom byggnation samt inredning. Vi driver framåt för att uppnå våra kunders mål så oavsett om det handlar om små eller stora projekt, projektledning, enkla eller avancerade uppgifter, kan vi ta oss an utmaningen.

Logistik & flytt

Vi erbjuder projektledning och tar hand om alla förberedelser och andra tidskrävande moment. Tenrep ser till att flytten kan genomföras enligt tidsplan.

Teknik

Behov av tekniska lösningar? Inga problem, vi hjälper er med allt ifrån konferensteknik och IT-lösningar till larm och skrivare.

Management

Vi erbjuder en omfattande managementtjänst som hjälper företag att effektivt utveckla strategier och maximera resultat. Våra skräddarsydda lösningar supportar i t.ex. förändringsledning och operativt stöd.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå