Etablering

Expertis för framgångsrika etableringar

Med hjälp av vår omfattande erfarenhet och expertis inom olika branscher har vi genom åren framgångsrikt genomfört över 1000 etableringar av allt från butiker, restauranger och kontor till verkstäder, biltvättar och mark för solcellsparker. Vi är stolta över att ha hjälpt så många företag att skapa en närvaro på marknaden.

Noggrann analys och tydlig strategi

Vi förstår vikten av en noggrann analys och tydlig strategi för att en etablering skall bli framgångsrik. Vi är dedikerade och inleder alltid med att sammanställa en kravspecifikation utifrån era geografiska, ekonomiska, juridiska och lokaltekniska krav.

Vi söker grundligt genom alla våra olika kanaler och nätverk för att identifiera möjliga lokaler som passar era behov. Tack vare vårt nära samarbete med olika fastighetsbolag och andra hyresgäster får vi fram möjligheter innan de når marknaden.

Vi har god kunskap om marknadsmässiga hyresnivåer och förhandlar alltid fram den bästa affären för er. Vi strävar alltid efter att maximera er framgång genom kostnadseffektiva lösningar utan att kompromissa på kvalitet eller varumärkesidentitet.

Nyetablering

Ska ert företag expandera? Oavsett om ni planerar att öppna ett nytt läge på en specifik ort eller genomföra en omfattande expansionsplan i hela Sverige, är vi den perfekta partnern för er.

Vi har lång erfarenhet och expertis inom företagsexpansion. Vi förstår vikten av att ha en väl genomtänkt strategi och en noggrann planering för att säkerställa framgångsrika resultat.

Ometablering

Behöver ni flytta till ett nytt läge/lokal? Vi finner det nya läget åt er. Om ni har avtalstid kvar på befintligt hyresavtal kan vi hjälpa till att förhandla detta med fastighetsägaren alternativt hitta en ny hyresgäst som tar över ert befintliga avtal under återstående avtalstid.

Förändring av lokalyta

Behöver ni minska eller utöka er befintliga lokalyta? Vi hjälper er med planering och förhandling med fastighetsägaren. Vi kan också planera och genomföra er ombyggnation genom våra projektledare.

Vi är specialister inom bland annat dessa segment:

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå