Referenser

I Tenreps portfölj finns många varumärken inom allt från detaljhandel till mat och dryck, industri, fritid och hälsa, hälsa och vård. Tenrep har 20 års erfarenhet av framgångsrika projekt och etableringar har förhandlat tusentals gånger för att hjälpa våra kunder att uppnå sina önskemål.

Vill du ha en större överblick på vilka varumärken som söker nya lokaler? Eller har du en lokal som du tycker passar? Beställ vårt prospekt!

Eller prenumerera på vårt NYHETSBREV!

Rekommendationer

Jag har haft förmånen att samarbeta med Tenrep genom olika bolag under en lång tid, både i min tidigare roll på Specsavers och nu som Expansion Director för Jump Yard. Under dessa uppdrag har jag fått erfara deras kompetens och pålitlighet på nära håll.

Tenrep har visat sig vara mycket kunniga inom sitt område och har alltid varit dedikerade till att hjälpa oss som uppdragsgivare att nå våra mål. Oavsett om det handlar om komplexa eller mer enkla uppdrag, så har de alltid visat uthållighet och fokuserat på att leverera resultat.

Jag kan varmt rekommendera Tenrep till andra företag som söker professionell hjälp inom etableringar och fastighetsfrågor. Deras expertis, pålitlighet och resultatinriktade inställning gör dem till en värdefull partner för framgångsrika projekt.
Darren Wainwright
Expansion Director Jump Yard
Tidigare Expansion Director Specsavers
När vi som relativt ungt bolag beslutade att expandera Kjell & Company i hela Sverige, valde vi att samarbeta med Tenrep. Deras stora kunskap, höga kapacitet och stora kontaktnät med fastighetsägarsverige gjorde vår expansionsresa mycket framgångsrik. Vi ville ha ett högt tempo, men hade samtidigt höga krav på bra placeringar och marknadsmässiga hyresvillkor ihop med en jämn etableringstakt.

Vårt samarbete pågick i över 10 år och resulterade i 105 etableringar.

Jag är mycket nöjd med samarbetet och kan starkt rekommendera dem.
Mikael Dahnelius
Medgrundare, Fd VD
Tidigare ägare av Kjell & Company.

Referensuppdrag

Kjell & Co

Kjell & Company är en svensk detaljhandelskedja som grundades år 1988 av familjen Dahnelius. Företaget specialiserar sig på elektronik, datorer, mobiltelefoner och tillhörande tillbehör.

Idag har Kjell & Company över 130 butiker spridda över hela Sverige samt en växande närvaro online. De erbjuder ett brett sortiment av produkter från välkända varumärken inom elektronikbranschen.

Vi är stolta över den fantastiska expansionsresan vi har gjort tillsammans med Kjell & Company, där vi framgångsrikt etablerat över 100 butiker åt dem runt om i landet. Vårt samarbete påbörjades redan vid butik nr 10 och sträckte sig sedan över 100 butiker över 10 års tid. Det har varit en spännande resa där vi, utifrån en gemensamt framtagen etableringsstrategi, har arbetat hårt för att hitta de bästa lägena och lokalerna för varje butik. Från Trelleborg i Söder till Luleå i norr.

Vi är glada och stolta över att ha fått vara en del av Kjell & Companys framgångssaga.

Specsavers

Specsavers är en internationell optikerkedja som grundades i Guernsey år 1984 av Doug och Mary Perkins. Idag har Specsavers vuxit till att bli en av världens största optikerkedjor med över 1800 butiker runt om i världen, bland annat Storbritannien, Australien, Nederländerna, Irland mfl

Vi hade nöjet att vara Specsavers etableringspartner vid deras expansion i Sverige. Vi var med och utformade deras etableringsstrategi för Sverige samt genomförde över 110 etableringar, från Kiruna i Norr till Trelleborg i söder, under en 15 års period. Idag är Specsavers en av Sveriges ledande optikkedjor och vi är stolta över samarbetet vi haft med dem.

Doz apotek

Doz Apotek tidigare (Loyds Apotek) är en stor apotekskedja med över 70 butiker i Sverige som ägs av CEPD.N.V med över 1300 butiker i Europa. De valde att samarbeta med Tenrep för sin expansion in i Sverige. Vi utarbetade en etableringsplan tillsammans med kunden som vi sedan genomförde med cirka 40 butiksetableringar per år upp till att de hade 95 butiker.

Prospekt

    Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå