Om oss

Tenreps historia

Tenrep grundades 2007 och är en förkortning av Tenant Representative, vilket betyder hyresgästens representant, och det var så allt började. Den enorma utvecklingen inom gallerior och köpcentra under 2000-talet gjorde oss till specialister på etableringar inom detaljhandeln från början.

Genom åren har vi hjälpt många varumärken att hitta rätt lokaler på bästa möjliga platser och till bästa möjliga villkor. Vi har genom vår mångåriga erfarenhet en väldigt god kunskap om vad som är den rätta hyran i respektive ort.

Nu har vi breddat vår portfölj och representerar inte bara detaljhandeln utan även restauranger, kontorshyresgäster, fritids- och hälsobranschen, vård- och omsorgssektorn samt industrirelaterade verksamheter som biltvättar och besiktningsföretag. Tenrep erbjuder idag en helhetlösning för alla typer av lokalfrågor.

Tack vare vår långa erfarenhet och det breda nätverk av kontakter vi har byggt upp genom åren har vi idag goda relationer med fastighetsägare runt om i Sverige men även i Norden. Vi har unik kunskap om lokala förhållanden i alla Sveriges kommuner och i Norden tack vare våra lokala representanter som verkligen känner sina områden.

Tenrep samarbetar även internationellt genom att vara en del av TIRCA, The International Retail Consulting Alliance.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå