Skip to content
Om oss - Vår historia och framtid

Vår historia och framtid 

Att få bidra till att nya företag etablerar sig och hittar nya och fler kunder runt om i landet är en passion för oss. Så har det varit sedan 2007. Det var då vi bestämde oss för att hoppa av jobben som anställda etableringskonsulter och starta eget. Bolagsnamnet ”Tenrep”, är en förkortning av Tenant Representative, hyresgästens representant, och det var så det började.

Historia

Den väldiga utveckling som gallerior och köpcentra hade under 2000-talet gjorde oss inledningsvis till specialister på etableringar inom retail. Under åren har vi hjälpt mängder med varumärken att hitta rätt lokaler i bästa läge.

Numera har vi breddat portföljen och representerar förutom retail, bland annat även restauranger, fritid och hälsa, vård och omsorg samt industrirelaterade verksamheter som biltvättar och besiktningsföretag. 

Tack vare vår långa erfarenhet och det breda kontaktnät vi skapat under åren har vi i dag mycket goda kontakter med fastighetsägare och har utökat våra tjänster till att omfatta såväl hyresgäster som fastighetsägare. Vi har unik lokalkännedom om Sveriges alla kommuner, tack vare lokala representanter som verkligen kan sina köpkvarter. 

Vi ser en möjlig framtid för oss som ledande Tenant Representative i Europa och har för avsikt att växa i flera europeiska storstäder inom de närmaste fem åren. 

I dag hjälper vi redan företag att etablera sig över hela Sverige. Vi har fått förtroende från flera utländska butikskedjor och företag som vi hjälpt att etablera sig och expandera i Sverige. Det har i sin tur breddat vårt eget kontaktnät i Norden och Europa.

Spontanansökan

Vill du jobba med att hjälpa företag att nå nya marknader, nya målgrupper och att hitta det perfekta läget för just deras verksamheter? Vi är ett bolag i expansion och träffar gärna nya talanger som kan bli Etableringskonsulter hos oss. 

Vi värdesätter affärsmässighet, eget driv, lust att nätverka samt eget intresse för något av de områden vi arbetar inom. Ansök idag!

Er samarbetspartner för rätt läge!